Shopping Cart
Køb



Mousetrapper
Varenr.
623426

Moustrapper Delta Extended MT152 Black

Model

  • Black
  • Grey
2.395,- ekskl. moms 2.994,- inkl. moms
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Nylanseringen Mousetrapper Delta Extend er en spændende tilføjelse til sortimentet af ergonomiske museløsninger. Delta styres ved hjælp af Control Bar, den nyudviklede rullestang i kulfiber, i stedet for Mousetrappers unikke styreplade. Rullestangen giver dig en afslappet, centreret arbejdsstilling – og med seks tilpasselige knapper kan du arbejde endnu mere effektivt. Delta er fremstillet i Sverige af genanvendt plast.

Mousetrapper Delta Extended MT152 Black – Ekstra Bred Komfort og Fuldstændig Kontrol

Mousetrapper Delta Extended MT152 er den ultimative ergonomiske pegeenhed for dig, der ønsker maksimal komfort og effektivitet på arbejdspladsen. Med sit ekstra brede design og forbedrede funktionalitet giver Delta Extended dig fuld kontrol over markøren, samtidig med at den forebygger belastningsskader som musearm. Dette er en løsning skabt til moderne, krævende arbejdsmiljøer, hvor både præcision og ergonomi er i fokus.

Hvorfor vælge Mousetrapper Delta Extended MT152?

Ekstra bredt design: Den ekstra brede overflade giver bedre plads til både hænder og arme, så du kan arbejde komfortabelt uden at overanstrenge dig. Perfekt til større arbejdsstationer og brugere, der ønsker ekstra støtte.
Avanceret ergonomi: Delta Extended er designet til at reducere belastningen på nakke, skuldre og håndled og giver dig en naturlig og afslappet arbejdsstilling hele dagen.
Flere programmerbare knapper: Med flere programmerbare knapper kan du tilpasse funktionerne efter dine behov og få adgang til vigtige værktøjer med et enkelt tryk.
Meget præcis markørkontrol: Den avancerede styremåtte giver præcis og glat kontrol over markøren, perfekt til opgaver, der kræver høj præcision.
Blødt håndledsstøtte: Det bløde, polstrede håndledsstøtte bidrager til komfort, selv under lange arbejdsdage, og hjælper dig med at opretholde en god arbejdsstilling.
Mousetrapper Delta Extended MT152 er kompatibel med de fleste operativsystemer og passer perfekt ind i både hjemmekontor og professionelle arbejdspladser. Med sin kombination af bredde, komfort og avanceret teknologi er den ideel til dig, der vil arbejde effektivt uden at gå på kompromis med ergonomien.

Opgrader din arbejdsstation med Mousetrapper Delta Extended MT152 Black – For ekstra komfort, præcision og produktivitet!

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Ergonomisk design
255 mm bred Control Bar
6 programmerbare knapper
Stor, blød håndledsstøtte
Fremstillet af genbrugsplast
Justerbar friktions-/højdepude
Mere produktinformation
Størrelse (bxdxh)
500 x 145 x 27
Tilkobling
Kabel