Shopping Cart
Køb



Mousetrapper
Varenr.
496091

Mousetrapper Advance 2.0 MT112 White

Model

  • White
  • Coral
2.020,- ekskl. moms 2.525,- inkl. moms
  • På lager - sendes 1-2 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Mousetrapper Advance 2.0 MT112 White – Ergonomi og Præcision til Moderne Arbejde

Vil du arbejde mere komfortabelt og effektivt? Mousetrapper MT112 er designet til at give dig optimal ergonomi og præcision i din arbejdsdag. Denne avancerede, centralt placerede pegeenhed hjælper dig med at undgå belastningsskader som musearm og giver dig fuld kontrol over markøren uden behov for en traditionel mus.

Hvorfor vælge Mousetrapper MT112?

  • Optimal ergonomi: Med sin centrale placering foran tastaturet giver MT112 dig mulighed for at arbejde i en naturlig og afslappet stilling, hvilket reducerer spændinger i nakke, skuldre og arme.
  • 6 programmerbare knapper: Tilpas din arbejdsrutine med knapper, der nemt kan programmeres til de funktioner, du bruger mest. Dette giver dig hurtig adgang og øget effektivitet.
  • Præcis pegekontrol: Den avancerede styremåtte giver dig præcis kontrol over markøren, perfekt til alt fra detaljeret arbejde til daglige opgaver.
  • Håndledsstøtte i topklasse: Den bløde og udskiftelige håndledsstøtte giver maksimal komfort og støtte til lange arbejdsdage.

Mousetrapper MT112 er ideel til dig, der bruger meget tid foran computeren og ønsker en løsning, der forebygger gener og øger produktiviteten. Den er kompatibel med både Windows og macOS og passer perfekt på ethvert skrivebord med sit slanke og moderne design.

Opgrader din arbejdsplads med Mousetrapper Advance 2.0 MT112 – for en mere komfortabel og effektiv arbejdsdag!

 

Mousetrapper Advance 2.0 er efterfølgeren til storsælgeren Advance. Ligesom sin forgænger lindrer og forebygger Advance 2.0 musearm og andre problemer forårsaget af arbejde med en traditionel computermus. Den slanke design passer også til supertynde tastaturer, og modellen byder på flere nye og forbedrede funktioner. En bred og blød håndledsstøtte giver støtte og aflastning til nakke, skuldre, arme og håndled. Kompatibel med de fleste operativsystemer.

Håndledsstøtterne er udskiftelige, og Mousetrapper Advance 2.0 har også en udfoldelig tastaturunderlag, der passer både til de nye supertynde tastaturer og de højere standardtastaturer.

Med de 6 programmerbare knapper har du store muligheder for at tilpasse din Mousetrapper præcis, som du vil. Mousetrapper Advance 2.0 har blandt andet fået en helt ny scrollfunktion med knapper til op- og nedscrolling, og markørhastigheden er blevet forbedret. Softwaren MT Keys, som kan downloades, er opdateret med betydeligt flere muligheder for Advance 2.0. Der findes nu også en helt ny version af MT Keys til Windows 10, som er tilgængelig til download i Microsoft Store.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Et supertyndt ergonomisk design
Styremåtte med klik- og rullefunktioner
6 programmerbare knapper
Udskiftelige håndledsstøtter
Justerbar højdetilpasning
Mere produktinformation
Størrelse (bxdxh)
480 x 110 x 24 mm
Tilkobling
Kabel