Shopping Cart
Fri fragt
Køb



Nowy Styl
Varenr.
649602

Brainy Mini mobilt stillerum

31.068,- ekskl. moms 38.835,- inkl. moms
  • Leveringstid: 5-8 uger
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Arbejd hvor du vil, når som helst!

Mobilitet og fleksibilitet
Vi ændrer os, og det samme gør vores arbejdsmetodik og behovene for vore kontorlokaler. I dag ser vi efter innovative løsninger, som gør at vi kan være mobile og mere fleksible. I takt med hurtigt skiftende tendenser, bør vi skabe kontorlokaler som hurtigt kan omorganiseres. Rum som tilpasser sig os og vore behov.

Brainy Mini er en mobil arbejdsstation til individuelt fokuseret arbejde som du selv kan gøre klar på bare nogle få sekunder. Du vil blive overrasket over dens intuitive montering, enkelhed og mobilitet. Brainy Mini hjælper dig med at holde dig fuld fokuseret, gør at du kan arbejde effektivt og nå dine mål. Den lader dig isolere dig fra eksterne forstyrrelser og distraktioner, således at du kan fokusere på opgaven, samtidig med at du sikrer dig akustisk komfort. Brainy Mini er en innovativ løsning som støtter optimal udnyttelse af tilgængelig plads og tilpasser sig til individuelle behov. Tilpas dit arbejdsmiljø med Brainy.

Innovation møder bærekraft
Materialet som bruges til at producere Brainy Mini-vægge fortjener speciel opmærksomhed på grund af sin oprindelse. Det termoformbare filt på væggene er recirkuleret, produceret af recirkulerede PET-flasker. At finde et praktisk brug til dette materiale bidrager ikke bare til at beskytte miljøet, men passer også perfekt i et bærekraftsperspektiv.

Udførelse
Her præsenterer vi Brainy Mini i en standard grå filt, med mørk yderside og en lysere grå inderside. Den indvendige, sammenklappelige bordplade har en mørk grå linoleum overflade, med ubehandlet krydsfiner kant og er udstyret med et strømudtag. Du kan få leveret din Brainy Mini i en original filtfinish som her - eller lægge lidt farve til den. Brainy Mini tilbyder et udvalg af møbelbetræk som lader dig skabe et unikt og stiligt rum. Enten det er et mere klassisk og elegant eller moderne og levende, er Brainy tilgængelig i farvekombinationer som lader dig tilpasse til dine individuelle præferancer. Tag kontakt til os, så finder vi en god løsning sammen.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Reducerer distraktioner
Giver privatliv og øger fokus
Mobil og pladsbesparende
Intuitiv at bruge
Skaber let plads i rummet
Mere produktinformation
Størrelse hxbxd (mm)
1400 x 1180 x 300
Størrelse udfoldet hxbxd (mm)
1400 x 1180 x 1090
Mørk grå
Indvendig farve
Lys grå
Bordplade
Mørk grå linoleum
Design
Simon Schossböck