Shopping Cart
Nyhed
Køb



EPD Greenguard Oekotex
Nowy Styl
Varenr.
648557

Kontorstol WithMe Grå/Remix RX933

Farve

  • Lys grå
  • Sort
3.648,- ekskl. moms 4.560,- inkl. moms
  • På lager - sendes 1-2 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Kontorstole WithMe er ikke en typisk kontorstol. Den enkle, men meget robuste konstruktion har erstattet traditionel mekanisme med en intelligent, patenteret armbøjle.Dens nedre del fungerer som en torsionsfjeder som sikrer en meget behagelig bevægelsessekvens. Betjening af stolen og ryggstøttens vippemodstand er direkte relateret til brugerens kropsvægt. Stolen er tilgængelig med sort eller lys grå understel i kombination med en række forskellige tekstiler.

Denne udgave af WithMe leveres med lys gråt understel i kombination med tekstilet Remix 3 fra Kvadrat, farve er RX933 Moss. Ønsker du at vurdere andre farver på din nye WithMe kontorstol, så tag kontakt til os. Så løser vi det. Remix 3 indgår i prisgruppe 5 og består af 90% uld og 10% nylon. Tekstilet ser ensfarvet ud på afstand, men afslører subtile detaljer og farvekontraster når den ses på tæt hold. Tekstilet har en stram, minimalistisk vævning, og henter sit livlige farvespill fra en kombination af to forskellige melerede garner, som hver kombinerer optil tre nuancer.

Nye arbejdskulturer taler for team-arbejde, mobilitet og stadige skift mellem arbejdskollegaer og -steder.WithME er designet til sådanne arbejdskulturer og lader hver bruger opleve avanceret ergonomi og komfort uden problemer, og næsten ingen justering. Det er en perfekt match til alle rum hvor interaktioner betyder noget. Og den smarte konstruktion med intuitiv tilpasning til den som bruger stolen, gør kontorstolen WithMe perfekt til hjemmekontoret. Med kun 9 kg vægt, er det let at flytte stolen til der hvor den skal bruges.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Selvjusterende mekanisme
Fleksibel og robust konstruktion
Perforeret ryg for behagelig luftstrøm
Vægt er kun 9 kg
Mere produktinformation
Sædehøjde (mm)
420 - 540
Tekstil
Remix RX933 Moss
Sæde bxd (mm)
480 x 475
Hjulkryds diameter (mm)
710
Awards
iF DESIGN AWARD 2023
Garanti
5 år