Shopping Cart
Køb



Mousetrapper
Varenr.
623429

Moustrapper Delta Regular MT153 Black

Model

  • Black
  • Grey
2.395,- ekskl. moms 2.994,- inkl. moms
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Nylanseringen Mousetrapper Delta Regular er en spændende tilføjelse til vores udvalg af ergonomiske museløsninger. Delta styres ved hjælp af Control Bar, Mousetrappers nyudviklede rullestang i kulfiber, i stedet for deres unikke styreplade. Rullestangen giver dig en afslappet, centreret arbejdsstilling – og med seks tilpasselige knapper kan du arbejde endnu mere effektivt. Delta er fremstillet i Sverige af genanvendt plast.

Mousetrapper Delta Regular MT153 Black – Kompakt Ergonomi til en Effektiv Arbejdsdag

Mousetrapper Delta Regular MT153 er den perfekte balance mellem kompakt design og avanceret ergonomi. Denne stilrene og brugervenlige pegeenhed er skabt til dig, der ønsker præcision og komfort i hverdagen uden at optage for meget plads på skrivebordet. Delta Regular giver dig alle fordelene ved en ergonomisk løsning, der forebygger belastningsskader, samtidig med at den er kompakt og let at integrere i enhver arbejdsstation.

Fordelene ved Mousetrapper Delta Regular MT153:

  • Kompakt og ergonomisk: Delta Regular har et pladsbesparende design, der giver dig alle fordelene ved en ergonomisk pegeenhed uden at fylde for meget. Perfekt til mindre arbejdsområder.
  • Præcis styring: Den avancerede styremåtte giver dig præcis kontrol over markøren, hvilket gør den ideel til både daglige opgaver og arbejde, der kræver præcision.
  • 6 programmerbare knapper: Med flere programmerbare knapper kan du tilpasse funktionerne efter dine behov og nemt få adgang til de mest brugte funktioner.
  • Forebygger belastningsskader: Delta Regular er designet til at reducere belastningen på nakke, skuldre og arme og hjælper dig med at opretholde en afslappet og naturlig arbejdsstilling.
  • Blød håndledsstøtte: Den integrerede, bløde håndledsstøtte giver komfort og støtte hele arbejdsdagen og hjælper dig med at opretholde en god arbejdsstilling.

Mousetrapper Delta Regular MT153 er kompatibel med de fleste operativsystemer og giver dig en ergonomisk opgradering uden at optage for meget plads. Den er ideel til dig, der ønsker en kompakt, men kraftfuld løsning, der både øger produktiviteten og tager hensyn til din sundhed.

Vælg Mousetrapper Delta Regular MT153 Black – For en kompakt, ergonomisk og effektiv arbejdsdag!

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Ergonomisk design
255 mm bred Control Bar
6 programmerbare knapper
Blød håndledsstøtte
Fremstillet af genbrugsplast
Justerbar friktions-/højdepude
Mere produktinformation
Størrelse (bxdxh)
500 x 120 x 27
Tilkobling
Kabel