Shopping Cart
Køb



Mousetrapper
Varenr.
496137

Mousetrapper Prime Bluetooth MT123

2.295,- ekskl. moms 2.869,- inkl. moms
  • På lager - sendes 1-2 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Mousetrapper Prime Bluetooth MT123 – Ergonomi møder Trådløs Frihed

Mousetrapper Prime Bluetooth MT123 er den perfekte løsning for dig, der ønsker det bedste inden for ergonomi og teknologi. Med trådløs Bluetooth-tilslutning, avancerede funktioner og enestående komfort er MT123 designet til at gøre din arbejdsdag mere effektiv og smertefri. Sig farvel til muskelspændinger og musearm – med MT123 får du fuld kontrol over markøren uden at belaste kroppen.

Hvad gør Mousetrapper Prime Bluetooth MT123 unik?

  • Trådløs frihed med Bluetooth: Nyd problemfri tilslutning til din computer uden kabelrod. Med trådløs Bluetooth-teknologi kan du arbejde hvor som helst med fuld bevægelsesfrihed.
  • Ergonomisk design: Placer dine hænder i en naturlig og afslappet position og undgå overbelastning af skuldre, nakke og arme. Den brede og bløde håndledsstøtte giver optimal støtte hele dagen.
  • 8 programmerbare knapper: Skræddersy din arbejdsgang ved at tilpasse de programmerbare knapper til dine mest anvendte funktioner – dette sparer tid og øger produktiviteten.
  • Præcis styremåtte: Den nøjagtige styremåtte giver dig jævn og præcis kontrol over markøren, perfekt til både detaljeret arbejde og hurtig navigation.
  • Lang batterilevetid: Med en imponerende batterilevetid kan du arbejde trådløst i op til 4 måneder, før du skal lade op.

MT123 er kompatibel med både Windows og macOS og tilbyder den ultimative kombination af teknologi og ergonomi til moderne arbejde. Det elegante og slanke design passer perfekt på ethvert skrivebord, og med muligheden for at arbejde trådløst har du fuld fleksibilitet.

Oplev en arbejdsdag uden begrænsninger med Mousetrapper Prime Bluetooth MT123 – for en ergonomisk, effektiv og trådløs oplevelse!

Alt det, du ønsker af en Mousetrapper, og lidt til. Med hele 8 programmerbare knapper har du flere muligheder for at tilpasse din Mousetrapper præcis, som du vil have den. Med Prime kan du arbejde trådløst via Bluetooth, og du har to separate knapper, der gør det nemt at zoome ind og ud. Vælg, om du vil scrolle via knapfunktion eller kanten af styrepladen. Download softwaren MT Keys, og du kan nemt ændre alle knapfunktioner, tilføje standardtekster, brugerprofiler og meget mere. MT Keys fås til både Mac og PC.

Håndledsstøtterne på Prime kan nemt tørres af og udskiftes. Dette gør det let at holde produktet rent og pænt. Prime inkluderer også et udfoldeligt tastaturunderlag, så det passer lige så godt til supertynde tastaturer som til almindelige standardtastaturer.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Supertyndt ergonomisk design
Styremåtte med klik- og scrollefunktion
Arbejde trådløst via Bluetooth
8 programmerbare knapper
Batteritid op til 4 måneder
Genopladeligt batteri
Mere produktinformation
Størrelse (bxdxh)
495 x 125 x 25 mm
Tilkobling
Trådløs/Kabel