Shopping Cart
Køb


Mousetrapper
Varenr.
651074

Mousetrapper Armrest Split TB217

940,- ekskl. moms 1.175,- inkl. moms
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Mousetrapper sin mest fleksible underarms støtte, der ikke går på kompromis med ergonomi, uanset om den bruges sammen med en Mousetrapper eller andet udstyr. Vores smarte armstøtte hjælper brugeren med at lindre belastning på nakke, skuldre, ryg og arme – samt kan den også justeres, så det passer unikt til hvert behov. Fleksibiliteten er særligt værdifuld for dem, der er i risikozonen for at udvikle belastningsskader forårsaget af skærmrelateret arbejde.

Fordelen ved at armstøtten er opdelt samt dens fleksible design tilbyder dette produkt høj tilpasningsevne og komfort. Armstøtten tillader individuel justering af støtten på både højre og venstre side hvilket gør det muligt for brugeren at rotere og flytte støtterne i forskellige retninger for at optimere deres arbejdsstilling samt effektivitet.

Armstøtten Split er lavet af højkvalitets materialer, blandt andet med sort kunstlæder betræk, hvilket gør det nemt at rengøre og desinficere. Dette armlæn er kompatibelt med de fleste skriveborde som har en bordpladetykkelse på op til 35 mm, som følge af de justerbare beslag, der naturligvis er inkluderet.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Meget fleksibel underarms støtte
Lindrer belastning
Høj tilpasningsevne og komfort
Mere produktinformation
Størrelse (bxdxh)
305 x 195 x 24 mm