Shopping Cart
Køb



Mousetrapper
Varenr.
499757

Mousetrapper Alpha MT116

2.540,- ekskl. moms 3.175,- inkl. moms
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Mousetrapper Alpha MT116 – Tastatur og Ergonomisk Mus i Én

Mousetrapper Alpha MT116 er verdens første kombination af ergonomisk mus og fuldt tastatur, skabt til at give dig en optimal arbejdsoplevelse uden belastning. Det unikke design giver dig præcis markørkontrol og en komplet tastaturløsning i ét produkt, hvilket gør den ideel til dig, der ønsker maksimal ergonomi, funktionalitet og pladsbesparelse på skrivebordet.

Fordelene ved Mousetrapper Alpha MT116:

  • Alt-i-én-løsning: Kombinerer et komfortabelt, trådløst tastatur med den avancerede funktionalitet af en centralt placeret pegeenhed, så du kan arbejde effektivt og ergonomisk uden behov for separate enheder.
  • Ergonomisk design: Med styremåtten placeret lige foran tastaturet kan du arbejde i en naturlig position, der forebygger musearm og mindsker spændinger i nakke, skuldre og arme.
  • 19 programmerbare knapper: Tilpas Alpha til din arbejdsstil med hele 19 programmerbare knapper, så du hurtigt får adgang til dine mest brugte funktioner og øger produktiviteten.
  • Præcis styring: Den præcise styremåtte giver dig fuld kontrol over markøren, perfekt til både kreative opgaver og kontorarbejde.
  • Trådløs og fleksibel: Med indbygget Bluetooth og USB-tilslutning kan du bruge Alpha trådløst eller med kabel, alt efter dine behov. Nyd en ryddelig arbejdsplads uden kabelrod.

Mousetrapper Alpha MT116 er kompatibel med både Windows og macOS, og det slanke, stilfulde design passer perfekt ind i ethvert moderne arbejdsmiljø. Dette er løsningen til dig, der ønsker det bedste inden for ergonomi, funktionalitet og brugervenlighed i én enhed.

Vælg Mousetrapper Alpha MT116 – Ergonomisk innovation for en komfortabel, produktiv og smidig arbejdsdag!

Mousetrapper Alpha er et komplett produkt, som kombinerer fordelene ved et centreret pegeredskab og brugervenligheden ved et tastatur i fuld størrelse. Alpha sluttes til din computer via Bluetooth eller med et USB-Micro kabel og har lang batteritid, hvis du skal arbejde trådløst. Med et kombineret tastatur og ergonomisk pegeredskab behøver du aldrig mere tænke over hvilket tastatur, der passer til din Mousetrapper, eller justere afstanden mellem pegeredskabet og tastaturet. Mousetrapper Alpha er et komplet produkt til dig, der vil reducere dine smerter og øge dit velbefindende, uden at det går ud over din effektivitet eller fleksibilitet.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Indbygget tastatur
19 programmerbare knapper
Batterilevetid på op til 2 måneder
Styremåtte med klik- og scrollfunktion
Slankt ergonomisk design
Trådløs og fleksibel
Mere produktinformation
Størrelse (bxdxh)
313 x 220 x 20 mm
Tilkobling
Trådløs