Shopping Cart
Køb



Mousetrapper
Varenr.
500041

Mousetrapper Advance 2.0+ MT122

2.120,- ekskl. moms 2.650,- inkl. moms
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Mousetrapper Advance 2.0+ MT122 – Forbedret Ergonomi og Fuld Kontrol

Mousetrapper Advance 2.0+ MT122 er den opgraderede version af den populære Mousetrapper Advance-serie, specielt udviklet til at give dig en komfortabel og effektiv arbejdsdag. Denne ergonomiske pegeenhed hjælper med at forebygge muskel- og ledsmerter, som f.eks. musearm, ved at placere styringen lige foran dit tastatur. Med forbedrede funktioner og avanceret design giver MT122 dig præcision, tilpasning og støtte i topklasse.

Hvorfor vælge Mousetrapper Advance 2.0+ MT122?

  • Forbedret ergonomi: Undgå unødvendige bevægelser, som kan belaste nakke, skuldre og arme. Advance 2.0+ er designet til at placere dine hænder i en naturlig og afslappet position for maksimal komfort.
  • 6 programmerbare knapper: Tilpas enheden efter dine behov med de programmerbare knapper, der giver hurtig adgang til de funktioner, du bruger mest, og optimerer din arbejdsgang.
  • Præcis og responsiv styring: Den opdaterede styremåtte giver dig jævn og præcis markørkontrol, perfekt til alt fra daglig brug til mere krævende opgaver.
  • Udvidet tastaturunderlag: Med en udfoldelig base kan MT122 nemt tilpasses både supertynde og højere tastaturer, hvilket giver dig den fleksibilitet, du har brug for til forskellige arbejdsstationer.
  • Blød håndledsstøtte: Den brede og bløde håndledsstøtte giver optimal støtte til håndled og arme, hvilket bidrager til en mere afslappet og skadefri arbejdsdag.

Mousetrapper Advance 2.0+ MT122 er kompatibel med de fleste operativsystemer og har et elegant, slankt design, der passer perfekt til både hjemmekontorer og professionelle arbejdspladser. Den er den perfekte partner til dig, der ønsker at arbejde mere komfortabelt og effektivt, samtidig med at du passer på din krop.

Oplev forskellen med Mousetrapper Advance 2.0+ MT122 – Ergonomi, præcision og stil i én løsning!

Mousetrapper Advance 2.0+ er den opgraderede version af storsælgeren Advance 2.0. Ligesom Advance 2.0 har den 6 programmerbare knapper, men håndledsstøtterne er mere komfortable – de samme som på Mousetrapper Prime. De aflæssende håndledspuder kan tørres af og holdes nemt rene og friske med desinfektionsmiddel til overflader. Tåler desinfektionsmiddel med op til 85 % alkohol.

De 6 programmerbare knapper giver dig mulighed for at tilpasse Mousetrapper til dine behov. Download softwaren MT Keys, så kan du nemt ændre knappernes funktioner, brugerprofiler og meget mere. MT Keys fås både til Mac og PC.

Advance 2.0+ har også en udfoldelig tastaturbase, der gør, at Mousetrapper passer lige så godt til supertynde tastaturer som til almindelige standardtastaturer.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Supertyndt ergonomisk design
Sort med hvid accentfarve
Styremåtte med klik- og scrollefunktion
6 programmerbare knapper
Udskiftelige håndledsstøtter
Justerbar højdetilpasning
Mere produktinformation
Størrelse (bxdxh)
480 x 110 x 24 mm
Tilkobling
Kabel